Introducció de dades i Registre del Candidat:

 Pas 1:

Omplir les dades que ens demana el formulari. Les que estan en groc són obligatòries i les blanques opcionals. Recordeu de marcar sempre que accepteu les condicions per poder seguir endavant amb el registre. 

ajuda1

 

 

 Pas 2:

Un cop li donem a desar dades apareixerà el missatge següent en el que ens confirmen que la informació inicial que hem donat s´ha guardat en el sistema i que rebrem un mail amb una clau a l’adreça de mail que hem facilitat.

ajuda2

 

 

Pas 3:

 El pas següent i necessari és obrir el correu que hem rebut, obtenir la clau que ens faciliten i entrar en el link per registrar l´usuari.

ajuda3

 

 

 Pas 4:

Un cop hem entrat en el link que ens faciliten al correu, apareixerà una pantalla on ens demanen la clau obtinguda en el mail. Cal posar-la obligatòriament per poder accedir-hi.

ajuda4

 

 

Pas 5:

 Al introduir la clau entrarem al nostre espai personal per tal de poder ampliar la nostra informació. Així trobarem en la part superior un seguit de pestanyes per temàtiques (dades personals, domicilis, formació reglada, específica, etc..), en les que podrem accedir-hi per omplir-les.

ajuda5

 

 

Exemple pas 5:

Al obrir qualsevol de les pestanyes, veurem que els apartats en groc s´han d’omplir obligatòriament i els blancs són opcionals. Per tal de poder afegir nova informació veurem que hi ha en cada apartat un “insereix nou” que ens permetrà ampliar les dades tants cops com ho necessitem. Un cop afegit tan sols haurem de fer un click al botó desar dades.
ajuda6